APPLY FOR
ACADEMY
NOW
Riemaker Academy

OFFICIAL AND CERTIFIED

CORONA RENDER AND VRAY

TRAINING INSTRUCTOR

APPLY
Ime i Prezime  
Email  
Država  
Adresa  
Mobitel / telefon  
Veličina majice  
Firma  
Kako ste nas pronašli  
Za koju akademiju se prijavljujete  
Poruka  
Portfolio  
  
  

V-ray + 3D Max

Gradiščanska 34, Intelika

14.10.-18.10.2019

Zagreb

Postanite V-ray certificirani korisnik na sljedećoj Riemaker academy, u Zagrebu, Hrvatska u srpnju 14-18.10.2019

 

Riemaker Academy, je vaša prilika da postanete V-ray profesionalac. U pet dana treninga sudjelovati će te osnovnom i naprednom programu sa jednim od tek dvadeset V-ray mentora u svijetu - i naučiti sve što ste ikada htjeli o V-ray. U ovih pet dana proći ćete sve od UI/VFB, Render Engines, Sampling, Lighting, Global Illumination, Camera, Shading, Volumentrics, Dynamic Geometry, Render Elements...

 

Nakon što uspješno završite program biti ćete u mogućnosti reproducirati video sa covera. Svaki polaznik na kraju primit će Riemaker Academy certifikat o završenom tečaju kao i certifikat za sudjelovanje od Chaos Group.

 

Svaki polaznik akademije i svi ostali mogu pristupiti polaganju ispita koji će se održati u subotu 28.07.2019. Polaganjem ovog ispita postajete V-RAY CERTIFIED PROFESSIONAL. (Certifikat izdaje Chaos Group), te će se vaše ime prikazati na stranici Chaos Group pod V-RAY CERTIFIED PROFESSIONAL.

 

Od korisnika se očekuje minimalno poznavanje 3D Max-a.

 

*Trening se odvija na Hrvatskom jeziku.

**Na trening nije potrebno donositi vlastiti računalo, ono će biti osigurano.

 

Riemaker Academy je za ovu priliku pripremila popust od 50% za sve prijavljene do 01.10.2019 (early bird tickets), te će cijena treninga za svih pet dana iznositi 600,00 € umjesto standardnih 1200,00 €/osobi. Za sve prijave od 01. - 12.10.2019 cijena treninga iznositi će 800,00 €.

 

Cijena ispita za V-RAY CERTIFIED PROFESSIONAL iznosi 200,00 € (PDV uključen), te 100,00 € za sve polaznike Riemaker akademije.

 

*Preporučeno je minimalno 2 godine iskustva za izlazak na ispit.

**Rezervacija po uplati

***U cijenu je uključen PDV

 

LINK za prijavu:

www.riemaker.com/academy

 

Svakom polazniku je osigurano piće (kava, sokovi), ručak.

Svaki polaznik na poklon dobiva ''welcome kit'' koji uključuje između ostaloga majicu, šalicu, notes, te usb na kojem se nalaze scene i edukacijski materijali koji će se koristiti za vrijeme treninga, te dodatno 3d modeli, hdri, texture .... od naših partnera.

 

Veselimo se susretu.

 

https://www.facebook.com/events/839233513121935/